Fudbal

Sramotan čin: Miroslavu Ćiri Blaževiću napravili osmrtnicu

Legendarni fudbalski trener Miroslav Ćiro Blažević snimio je spot za Samostalnu demokratsku srpsku stranku (SDSS) Milorada Pupovca.

No image - Haber.ba

U četvrtak je za Večernji list naveo i razloge zašto se odlučio snimiti spot.

– Razlog je očit: Ne slažem se s onima u ovoj našoj državi koji valjaju grudu snijega koja bi mogla tako narasti i na kraju nas sve zatrpati. Pa ljudi moji, imamo svoju državu i čuvajmo je, možemo samo pomoći da svi građani te naše lijepe države žive mirno, normalno, bez obzira na bilo kakvo opredjeljenje – izjavio je Blažević.

Na pitanje hoće li njegovu suradnju sa SDSS-om javnost loše prihvatiti, Ćiro kaže:

– Ako mi netko zamjera takve stvari, onda mu mogu samo nešto ‘lijepo’ poručiti, poslati ga u neku stvar.

No, čini se da mu neki ipak zamjeraju takvu suradnju pa je u petak na društvenim mrežama osvanula njegova osmrtnica kao reakcija na tu odluku, javlja Faktograf.

U lažnoj osmrtnici stoji da je preminuo 15. svibnja i najavljen je i pogreb na Mirogoju 18. svibnja. Mnoge je korisnike društvenih mreža ta osmrtnica zbunila jer izgleda vrlo autentično na prvi pogled. No, pri dnu osmrtnice gdje se inače navode tugujući članovi obitelji, ovdje stoji: “Milorad Pupovac s članstvom SDSS-a, Andrej Plenković (Anemični), Gordan Jandroković (Njonjo) itd.”

– Ma nije idiotizam, čestitam onome tko je to napravio – sarkastično je rekao Ćiro za 24sata.

– Eto, za neke sam umro, a još sam živ. Ne razumijem, pa nitko ne može biti veći Hrvat od mene, šta ja sad imamo nekom dokazivati svoje hrvatstvo. Ja se zalažem za toleranciju, pa mi smo dobili svoju državu. Što bi još htjeli? Pa kako bi se Francuzi trebali ponašati prema Nijemcima? Pa dobili su dva rata, a svejedno surađuju. Smrtovnicu sam vidio sinoć. I eto, to nekome predstavlja zadovoljstvo. A ja sam, rekoh, samo za toleranciju – izjavio je.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh