Fudbal

Krunić ne želi o transferu: “Mislim na nešto drugo”

Najbolji igrač Empolija Rade Krunić potpuno je fokusiran na finiš sezone u Seriji A i, kako kaže, zasad ne razmišlja o eventualnom transferu tokom ljeta, o čemu bruje mediji u Italiji već mjesecima.

Rade Krunić - Twitter

Krunićev klub vodi grčevitu borbu za opstanak. Trenutno se nalaze na 18. mjestu koje ne garantuje opstanak, a od zone spasa dijeli ih samo jedan bod. Krunić je o trenutnoj situaciji govorio za Sky Sports.

“Impresije nakon sezone će zavisiti od konačnog ishoda. Mogli smo biti visoko, a ako ispadnemo sve će biti mnogo drugačije”, rekao je Krunić.

Novinare je interesovalo hoće li tokom ljeta otići iz Empolija.

“Nije uredu da sada pričam o tome. Situacija je delikatna, želimo napraviti važan korak ja cilju – opstanku, a ako uspijemo onda ću razmišljati o drugim stvarima”, dodao je reprezentativac BiH.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh