Fudbal

Tri velikana u utrci za Pjanićev potpis

Trener Juventusa Massimiliano Allegri i dalje ne zna hoće li voditi ekipu naredne sezone, dok čelnici kluba pomno planoviraju ljetni prelazni rok. Namjeravaju dovesti velika pojačanja, ali nekoliko igrača će i napustiti Juventus. Najviše se spominju Paulo Dybala, Douglas Costa, Joao Cancelo i Miralem Pjanić.

Miralem Pjanić - Twitter

Najveća dilema je oko bh. nogometaša čiju poziciju klub mora procijeniti i koja bi mogla biti žrtvovana od strane Paraticija i Nedveda ukoliko stigne neka primamljiva ponuda. Za reprezentativca Bosne i Hercegovine interes su pokazali Manchester City, PSG i Real Madrid, međutim treba imati na umu da Juventus neće prodati Pjanića ukoliko ne dođe ponuda koja bi ih zadovoljila.

PSG je dao jasne znake da želi dovesti igrača Juventusa koji je i sam prokomentarisao interes ovog kluba za njega.

Juventus bi mogao dobiti čak i do 100 miliona za Pjanića, ali ukoliko Allegri ostane na klupi Stare dame postoji opcija da bh. nogometaš potpiše novi ugovor, prenose italijanski mediji.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh