Fudbal

Veliko priznanje za Nermina Haskića

Nermin Haskić je najveća senzacija u Srbiji. Nekadašnji napadač Sarajeva u Radnički iz Niša stigao je na početku sezone nakon ne baš najbolje sezone u Ružomberoku. Tamo je eksplodirao i sa 24 pogotka drži vodeću poziciju na listi strijelaca.

Nermin Haskić - Sportske.ba

Sjajne partije očekivano nisu prošle nezapaženo. Osim što se sve češće dovodi u vezu sa reprezentacijom BiH, ali i klubovima iz inostranstva, bh. napadač našao je i mjesto u idealnom timu sezone Super lige Srbije.

Iako se svečanost na kojoj se trebaju proglasiti najbolji u ovoj sezoni tek treba održati, “Sportski žurnal” već je objavio ko se našao u idealnom timu i ko je izabran za najboljeg trenera.

U formaciji 4-4-2 Haskiću društvo u napadu pravi Mudrinski iz Čukaričkog, u veznom redu su Jovančić, Drinčić, Marin i El Fardu Ben, dok zadnju liniju čine Stojković, Pankov, Miletić i Bogosavac. Na golu je Borjan. Priznanje za najboljeg trenera će otići u ruke Vladanu Milojeviću iz Crvene zvezde.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh