Fudbal

Priprema li se transfer u Fener: Begović ne isključuje mogućnost odlaska iz Engleske

Asmir Begović je izgubio mjesto prvog golmana u Bournemouthu, ali se mora priznati da je branio slabo i da nije čudo što se to desilo. Za njega je manjak utakmica bio frustrirajući.

Asmir Begović - Twitter

“Nisam igrao koliko sam želio i to je frustrirajuće. Međutim, svi smo igrali za klub… Silno smo željeli da izborimo opstanak i za nas je činjenica da ćemo igrati petu uzastopnu sezonu u Premier ligi veliko dostignuće”, rekao je Begović.

Potom se osvrnuo na priče o odlasku iz kluba. Po svemu sudeći, spreman je da ode.

“O tome ću razgovarati sa rukovodstvom kluba u narednim danima. U Engleskoj sam 16 godina. Odbacujem li mogućnost igranja van Engleske? Naravno da ne. To je nešto što me itekako zanima. Neću reći da mi je to trenutno prva opcija, ali neću je isključiti”, istakao je Asmir Begović.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh