Fudbal

Gdje će na kraju završiti Edin Džeko?

Priča između Edina Džeke i Roma će imati isti epilog kao i ona Danielea De Rossija. Obojica će na kraju sezone napustiti rimski klub. Dok će De Rossi otići kao slobodan igrač, Vučica će Džeku prodati i tako inkasirati određenu svotu i tom prilikom pokušati zaraditi što je moguće više novca.

Edin Džeko - Twitter

Prema pisanju rimskog lista Il Tempo kapiten bh. reprezentacije dobio je niz ponuda iz Premiershipa, međutim on ima druge planove.

Želi ostati u Italiji, ali problem je to što je ponuda Intera još uvijek na čekanju. Od ranije je poznato da Roma za igrački karton iskusnog napadača želi 20 miliona eura, dok zasad niti jedan klub nije spreman platiti taj iznos.

Osim Džeke Nerazzurri su zainteresovani za Lukakua i Zapatu. Dijamant je i želja Antonija Contea koji će nakon završetka sezone preuzeti Inter. Namjere Intera su da za iskusnog golgetera potroši između 10 i 12 miliona eura.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh