Fudbal

Višća pred transferom karijere

Ako je suditi prema onome što pišu turski mediji, Edin Višća od ljeta bi mogao nositi Fenerbahčeov dres. Bh. reprezentativac kao najbolji igrač Super lige je privukao interesovanje brojnih klubova, spominju se Hoffenheim, Schalke, Wolfsburg, zatim Sevilla, no čini se da će Višća na kraju, ipak, ostati u Turskoj.

Edin Višća - Twitter

Brojni tamošnji mediji javljaju kako će naredna stanica u Višćinoj karijeri najvjerovatnije biti velikan Fenerbahče, s čijim čelnicima je navodno u završnim pregovorima, a transfer bi zapravio bio samo dio projekta koji istanbulski tim planira sprovesti kako bi se vratio u sami vrh. Osim Višće, tokom ljeta u Fenerbahče bi iz Bašakšehira trebao stići i turski reprezentativac Irfan Can Kahveci.

U ovom trenutku nije poznato koliki iznos je Fenerbahče spreman izdvojiti kako bi Višću doveo u svoje redove na kraju sezone, ali nagađa se da bi ljude u Bašakšehiru zadovoljila cifra od 10 miliona eura.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh