Fudbal

Miralem Pjanić najmanje poželjan među navijačima Kraljeva

Nemaju visoko mišljenje o bh. veznjaku.

No image - Haber.ba

Miralem Pjanić je na izlaznim vratima Juventusa protekli period. Jedan od klubova koji se spominjao kao moguća destinacija bio je i Real Madrid. Kraljevi svakako kreću u rekonstrukciju ekipe na čelu sa Zinedinom Zidanom, piše “Sport1“.

Prva stvar je već gotova za Kraljeve. Riječ je o transferu Edena Hazarda, koji je prema tvrdnjama španskih medija već završen i samo se čeka zvanična objava.

Jedan od najbližih medija kraljevskom klubu Marca je danas napravila anketu u kojoj su navijačima Reala ponuđena četvorica veznih igrača, a među njima se našao i Miralem Pjanić.

Za sada je glasalo više od 60.000 ljudi, a Pjanić je dobio ubjedljivo najmanje glasova, svega osam posto. Navijači Reala najviše bi voljeli vidjeti u svojim redovima Christiana Eriksena, a ako ne bi mogli vidjeti njega, njihove želje su Paul Pogba i Donny van de Beek.

Pjanić najmanje poželjan među navijačima Kraljeva – Screenshot/Marca


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh