Fudbal

Bjelica: “Hajrović je djelovao bundesligaški”

Dinamo ima sjajnu sezonu iza sebe budući da su obezbijedili plasman u nokaut fazu Evropske lige, a također i osvojili naslov prvaka Hrvatske.

Izet Hajrović - Haber.ba

Trener zagrebačkog tima Nenad Bjelica zadovoljan je napretkom igrača pod njegovim vodstvom, a istakao je da je povremeni reprezentativac naše zemlje Izet Hajrović izgledao bundesligaški.

Ma i Perić i Stojanović su se strašno dignuli, za jednog Dilavera možda niko nije ni znao, Petković i Gavranović su bili ubojiti, Hajrović je u nekim fazama sezone djelovao bundesligaški… Puno je tu igrača bilo. Pa ni Olma nisam previše poznavao prije sezone, sigurno je on igrač koji je najviše iskočio, rekao je Bjelica.

Osvrnuo se i na Poljaka koji je možda i najveće otkriće.

I Kadzior je prvi dio sezone bio na visokom nivou, a trebamo vidjeti zašto neki od njih nisu na istoj razini i na proljeće, dodao je.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh