Fudbal

Zbog Salihamidžića, Kovač nema mir kada mu je najpotrebniji

Bayern je zainteresovan za angažman Juliana Lopeteguija, tvrde brojni mediji u Njemačkoj. Navodno je sportski direktor Hasan Salihamidžić viđen u Madridu, što su klupski čelnici negirali. Karl Heinz Rummenigge oglasio se u medijima, kazavši da Bayern ne pregovara sa ovim stručnjakom, odnosno da Niko Kovač ima garanciju za dalju saradnju.

Hasan Salihamidžić i Niko Kovač - Twitter

Kao opcija za nasljednika hrvatskog trenera spominje se i Xabi Alonso, koji je do nedavno nosio dres bavarskog giganta, a sve se češće spominje i Thomas Tuchel.

Niko Kovač treba mir pred presudne mečeve sezone, ali je pitanje koliko su mediji ili klupski čelnici sve to narušili posljednjih dana. Iako su se davno oprostili od Lige prvaka, u Bayernu i dalje imaju velike izglede da sezonu okončaju sa dva trofeja.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh