Fudbal

Sedloski nakon teškog poraza: “Čestitke Sarajevu, najbolja su ekipa u Bosni i Hercegovini”

Sarajevo je u prvoj utakmici finala Kupa BiH savladalo Široki Brijeg sa 3:0.

Goce Sedloski - BIH.ba

Trener Širokobriježana Goce Sedloski bio je nezadovoljan izdanjem svojih igrača.

Čestitam Sarajevu na zasluženoj pobjedi, prvo poluvrijeme smo odigrali kriminalno. Ušli smo malo labavije, bez agresije bez želje, a Sarajevo nam to nije dozvoljelo. Počeli smo u drugom poluvremenu igrati, iako je Sarajevo imalo tu šansu na početku. Nakon toga smo držali loptu u posjedu, ali nas je Sarajevo na kraju kaznilo i čestitam im na pobjedi, najbolja su ekipa u Bosni i Hercegovini, ima još 90 minuta da se igra, ali bit će jako teško ovo stići“, rekao je Sedloski.

Nisam očekivao ovakav rezultat, Sarajevo nam nije dozvolilo da igramo svoju igru, igrali su veoma agresivno i zabili dva gola na početku prvog poluvremena. Mi smo počeli igrati, ali to nije bilo dovoljno da napravimo nešto danas. Idemo dalje, spremiti se za ono što slijedi do kraja, odigrati prvenstvo i Kup u Širokom Brijegu, vidjećemo šta će biti do kraja“, ističe Sedloski.

Rekao sam ja i prije utakmice da je Sarajevo najbolja ekipa, ali ja ne mogu razumijeti da mi ne zabijemo gol Sarajevu, jedino njima nismo zabili gol i to je teško, ali šta je tu je. Bili su favoriti na početku utakmice, to su i pokazali i sad idemo dalje“, zaključio je Sedloski, prenosi “Sport1“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh