Fudbal

Vincent Kompany postigao pogodak karijere i doveo Građane na korak do titule

Vincent Kompany - Nap.ba

Završen je posljednji susret 37. kola engleskog Premiershipa, a jedno kolo prije kraja Manchester City ima isto toliko bodova prednosti u odnosu na prvog partioca Liverpool.

Sve do 70. minute nije bilo golova na Etihadu, a onda je još jedan izuzetno važan gol za Građane postigao Vincent Kompany.

Belgijanac je postigao svoj najljepši pogodak u karijeri. Šutirao je iz velike udaljenosti i smjestio loptu u same rašlje gola Kaspera Schmeichela.

U posljednjem kolu Građani će u goste Brightonu, dok će Liverpool dočekati Wolverhampton.

https://mobile.twitter.com/ArseLewi/status/1125497735409541121?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1125497735409541121&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.radiosarajevo.ba%2Fsport%2Fnogomet%2Fvincent-kompany-postigao-pogodak-karijere-i-doveo-gradane-na-korak-do-titule%2F335910


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh