Fudbal

Oglasili se iz FK Željezničar u vezi licence, suspendovan direktor Šiljak

S obzirom na donesenu Odluku Prvostepene komisije za licenciranje Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine, dana 05.05.2019., održana je Vanredna sjednica Upravnog odbora Fudbalskog kluba Željezničar.

No image - Haber.ba

Njihovo saopštanje prenosimo u cijelosti:

Fudbalski klub Željezničar ispunio je sve obaveze po pitanju zahtjeva za licenciranje i očekuje dobijanje licence nakon zasjedanja Drugostepene komisije NS/FSBiH, te iskazane žalbe prema istoj koja će biti podnijeta u zakonskom roku;

Radi utvrđivanja razloga nedobivanja licence na Prvostepenoj komisiji NS/FSBiH Upravni odbor u skladu sa Statutom kluba donio je Odluku o suspenziji Direktora kluba (Mirsad Šiljak, op.a.) do konačnog utvrđivanja činjenica.

U skladu sa Statutom, u idućem periodu poziciju v.d. direktora kluba obavljat će potpredsjednik Upravnog odbora gospodin Jasmin Badžak.

Cijeneći trenutnu situaciju Upravni odbor će na sjednici koja će biti zakazana odmah nakon Odluke Drugostepene komisije donijeti odluku i obavijestiti navijače o sljedećim aktivnostima u cilju nesmetanog djelovanja kluba u narednom periodu i neophodnim koracima koje je potrebno poduzeti“, navodi se u saopštenju FK Željezničar, piše “Radio Sarajevo“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh