Fudbal

Premiership: Chelsea bez problema savladao Watford i stigao do treće pozicije

U 37. kolu engleske Premier lige Chelsea je na svom terenu savladao Watford sa 3:0 i stigao je nadomak plasmana u Ligu prvaka, dok se od najelitnijeg fudbalskog takmičenja oprostio Manchester United remijem na gostovanju protiv otpisanog Huddersfielda 1:1.

Chelsea - Watford - Agencije

Chelsea je tek u nastavku uspio slomiti otpor Watforda. Prvo je u 48. minuti Loftus-Cheek pogodio za 1:0, a samo tri minute kasnije David Luiz je riješio sve dileme oko pobjednika. Konačnih 3:0 djelo je Gonzala Higuaina u 75. minuti.

Očajnu sezonu Manchester United je zaključio protiv Huddersfielda, odigravši samo 1:1.

Crveni đavoli su poveli u 8. minuti preko McTominayja, ali je fenjaraš šokirao Solskjaerovu ekipu izjednačujućim golom Mbenze u 60. minuti. Tim sa Old Trafforda tako je i matematički izgubio sve šanse da se nađe među četiri vodeće ekipe uoči posljednjeg kola, piše “SCsport“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh