Fudbal

Casillasu riječi podrške od Begovića i Šehića

Legendarni španski golman Iker Casillas ujedinio je fudbalsku svjetsku javnost. Doživio je srčani udar, a nakon treninga svog kluba završio je u hitnoj pomoći gdje su mu EKG nalazi ustanovili udar. “Sve je pod kontrolom! Jako sam se prepao, ali sam ostao netaknut! Hvala vam svima puno na porukama i ljubavi!” poručio je Casillas iz bolnice.

Asmir Begović- Haber.ba

Poruke podrške pristigle su iz cijelog svijeta, a Casillasu su brz oporavak poželjeli i bh. reprezentativni golmani Asmir Begović i Ibrahim Šehić.

Iker Casillas dijete je Real Madrida za koji je prvi službeni nastup upisao u sezoni 1998./99. Također valja istaknuti kako je sa svojih 19. godina postao najmlađi vratar koji je nastupio u finalu Lige prvaka, u pobjedi Reala 3:0 protiv Valencije.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh