Fudbal

Pjanićev ostanak u Torinu neće zavisiti samo od njega i Ramadanija

Miralem Pjanić je među najboljim veznjacima današnjice. Već nekoliko sezona igra na vrhunskom nivou, a to je potvrdio i ove godine osvojivši sa Juventusom svoj treći Scudetto u nizu.

No image - Haber.ba

Bh. reprezentativac sigurno će predstojećeg ljeta biti u grupi najtraženijih igrača, a njegov menadžer Fali Ramadani vrlo često razgovara sa rukovodstvom torinskog kluba.

U razgovoru za La Stampu Pjanić je jasno poručio na kojoj adresi se treba tražiti odgovor na pitanje o njegovoj budućnosti.

U ekipi je dosta dobrih igrača i bio bih sretan da ostanem. Napredujem, a pitajte klub šta će se desiti u budućnosti, rekao je Pjanić.

Ramadani je navodno obavio i preliminarne pregovore s Real Madridom. Pjanić je velika želja Zinedinea Zidanea, ali i PSG koji je kako su prenijeli određeni mediji ponudio 70-ak miliona eura, ali Stara dama ne želi ni da čuje za ponude manje od 100 miliona eura. Dosta se špekuliše o mogućem odlasku Massimillana Allegrija. Pjanić smatra da Allegri već ima plan za sljedeću sezonu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh