Fudbal

Real Madrid poražen i kod posljednjeplasirane ekipe prvenstva

Fudbaleri madridskog Reala poraženi su na gostovanju kod posljednjeplasiranog Rayo Vallecana rezultatom 0:1 u 35. kolu španske Primere.

Real Madrid - Twitter

Sezona za zaborav Kraljevskog kluba se nastavlja, danas su upisali i deseti poraz ove sezone u Primeri, što se dugo ovom timu nije dogodilo.

Da stvari po Madriđane budu još gore, poraženi su od fenjeraša na tabeli uoči ovog kola, koji je sada skočio za jednu poziciju, ali je i dalje veoma daleko od opstanka jer mu treba da nadoknadi šest bodova u posljednja tri kola, prenosi “Hina”.

Jedini gol na današnjoj utakmici postigao je Adri Embarba sa bijele tačke u 23. minuti. Teško da je bilo ko očekivao da više pogodaka nećemo vidjeti, ali se to na kraju dogodilo i to bez neke veće inicijative gostujućeg tima.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh