Fudbal

Dok je Džeko u Zagrebu u posjeti kod Prosinečkog, Amra se provodi u Istanbulu

Edin Džeko, kapiten fudbalske A reprezentacije Bosne i Hercegovine, istinski je lider Zmajeva. Kako na terenu, tako i kada se lopta ne kotrlja.

Robert Prosinečki, Senijad Ibričić i Edin Džeko - Instagram

A osim što je odličan fudbaler, Dijamant brine i o drugim stvarima. Onima koje ne idu direktno u eter. Pokazao je to milion puta do sada, a još jednom potvrdio danas.

Napadač Rome zajedno sa velikim prijateljem Senijadom Ibričićem posjetio je selektora Roberta Prosinečkog, koji se u Zagrebu oporavlja nakon operativnog zahvata koji je imao prije dvije sedmice.

View this post on Instagram

Na kafi sa sefom ☕️

A post shared by Senijad Ibricic (@senijad_ibricic_ibro) on

“Na kafi sa šefom”, napisao je Ibričić na svom Instagramu uz fotografiju na kojoj su još Prosinečki i Džeko, navodi “Faktor“.

Džeko i Ibričić sinoć su se označili u Ljubljani, a danas su “obišli” i šefa Zmajeva. Svaka čast.

“Srce zna put… Samo ga slijedite”, napisala je Edinova supruga Amra Silajdžić-Džeko i pokazala kako izgleda jedan dan u Istanbulu. U njenom društvu je bila prijateljica sa kćerkom i njena kćerka Sofija.

Šetnje, upoznavananje grada i boravak u Istanbulu bila je savršena prilika da zabilježi divne fotografije. Amra je uživala, a onda je putem društvenih mreža pokazala samo male detalje, piše “Hayat“.

Fanovi su odušveljeni onim što su vidjeli, tako da je nagrađena mnogobrojnim lajkovima i komnetarima.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh