Fudbal

Leeds dao gol na prevaru, trener tjerao igrače da puste protivnika da poravna

Nakon što je sinoć Norwich i zvanično postao novi član Premiershipa, od danas je to i kultni klub s Bramall Lanea Sheffield United!

Tučnjava igrača - SCsport.ba

Jasno je to nakon što je ekipa Leeds Uniteda na svom Elland Roadu remizirala sa Aston Vilom 1:1. U ovoj utakmici smo vidjeli totalno ludilo, a na kraju su domaći puštali goste da izjednače.

Ekipa Marcela Bielse je povela “na prevaru” u 72. minuti, nakon što nije izbacila loptu, što bi bilo u duhu fair-playja, a onda je argentinski stručnjak natjerao svoje igrače da puste goste da izjednače i tako isprave nepravdu.

Leeds je u vodstvo doveo Klich u 72. minuti, zatim je došlo do velikog sukoba igrača nakon čega je Villa ostala i s igračem manje, a u 77. minuti je pogodio Adomah, piše “SCsport“.

Tako je Leeds ostao na -5 u odnosu na Sheffield jedno kolo prije kraja, što znači da je klub s Bramall Lanea u Premiershipu!


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh