Fudbal

Tušanj: Igrač Željezničara ostao bez svijesti

U finišu prvog dijela susreta između Slobode i Željezničara koji je večeras u Tuzli završen bez golova i pobjednika, vidjeli smo težak udarac kojeg je dobio defanzivac tima sa Grbavice – Enes Sipović.

Enes Sipovic-Printscreen

Štoper Željezničara je prilikom jednog duela u svom kaznenom prostoru zadobio udarac u glavu, nakon čega je pao i na trenutak ostao bez svijesti, piše “Radiosarajevo.ba“.

Na stadionu je nastao muk, a mnogi igrači iz oba tima su mu pritrčali. Pohvalno je da su tu bili i nogometaši Slobode, što je lijep primjer.

Na svu sreću, Sipović se brzo oporavio i nastavio je meč na Tušnju.

Pogledajte video!¸


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh