Fudbal

PSG ponudio 70 miliona eura za Pjanića, Juventus traži najmanje 100

Pregovori oko Juventusa i PSG-a oko transfera reprezentativca Bosne i Hercegovine Miralema Pjanića zapeli su oko visine obeštećenja, javljaju mediji u Italiji.

Miralem Pjanić - Haber.ba

Pjanić (29) je već neko vrijeme predmet transfer špekulacija, a u svojim redovima ga od narednog ljeta želi vidjeti i Real Madrid.

PSG je, prema pisanju Corriere dello Sporta, već ponudio 70 miliona eura za bh. veznjaka, ali Juve navodno vjeruje kako igrač vrijedi barem 100 miliona eura, piše “Klix.ba“.

SunSport je prošlog mjeseca objavio kako je Real pokušava također dovesti Pjanića te kako bi olakšali posao spremni su prodati Tonija Krossa.

Juventusa definitivno očekuje vruće ljeto kako bi renovirali igrački kadar koji bi im donio evropski trofej.

SunSport je također danas objavio kako se menadžer Paula Pogbe, Mino Raiola susreo s Juventusovim šefovima kako bi razgovorali o mogućem povratku Francuza u Torino.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh