Fudbal

Ubjedljiv trijumf Rome, Džeko i društvo u igri za Ligu prvaka

Bh. reprezentativac odigrao je svih 90 minuta, ali se nije uspio upisati u strijelce

Edin Džeko - Haber.ba

Roma je upisala trijumf protiv Cagliarija u 34. kolu italijanske Serije A. Završilo je 3:0, te se Roma barem nakratko vratila na četvrtu poziciju koja vodi u Ligu prvaka. U toku je veliki derbi Intera i Milana, a trenutno plavo-crni vode 1:0 što je rezultat koji Romu ostavlja na četvrtoj poziciji do narednog vikenda, piše “Fokus.ba“.

Federico Fazio pogodio je već u petoj minuti, a tri minute kasnije Javier Pastore udvostručio je prednost Rimljana.

Do kraja utakmice Vučica je postigla još jedan pogodak, u 86. minuti Aleksandar Kolarov pogodio je za konačnih 3:0.

Bh. reprezentativac Edin Džeko odigrao je svih 90 minuta ali se nije uspio upisati u strijelce.

Imao je Džeko veliku priliku u 74. minutu, no nije uspio zakačiti loptu baš najbolje… Ona je na kraju otišla visoko preko gola gostiju.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh