Fudbal

Vrančić se nada pozivu za mečeve u Finskoj i Italiji

Mario Vrančić igra odličnu sezonu u Norwichu. U početku je bio nezamjenjiv, postizao je golove i bilježio asistencije, da bi u najgorem trenutku doživio nezgodnu povredu zbog koje je kasnije preselio na klupu.

Mario Vrančić - Haber.ba

U posljednje vrijeme sve više dobija priliku, a povjerenje koje uživa kod trenera opravdao je novim golovima i asistencijama. Nedavno je u nadoknadi postigao prekrasan gol iz slobodnjaka, u ponedjeljak je upisao asitenciju, te tako dao značajan doprinos da Norwich dođe na prag plasmana u Premiership.

Vrančićeve igre sugestija su i selektoru Robertu Prosinečkom koji nikad dosad nije ukazao povjerenje ovom fudbaleru. On se ipak nada…

Moje je da na najbolji način radim svoj posao na terenu, a zna se ko odlučuje hoću li ponovo dobiti poziv ili ne. Naravno, bio bih veoma sretan ako bih ponovo dobio poziv selektora… Bila bi mi velika čast da se u junu vratim protiv Finske i Itralije i ponovo obučem reprezentativni dres. To bi bilo top ili kruna ove divne sezone, ali ponavljam, ja ne odlučujem o tome. Vidjet ćemo, rekao je Vrančić, koji sigurno može pomoći našem državnom timu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh