Fudbal

Džeko sve bliži Interu

Bh. napadač Edin Džeko prema svemu sudeći na kraju sezone će napustiti Romu. Interesovanje za njega zasad je najviše pokazao Inter.

Edin Džeko - Haber.ba

Priče o Džekinom prelasku u Inter pojavile su se prije nekoliko sedmica i čini se da je klub s Meazze pokazao ogroman interes da na kraju ove sezone da sve od sebe da u svoje redove dovede bh. napadača.

Inter će gotovo sigurno na kraju sezone ostati bez Maura Icardija koji je već nekoliko sezona prvi napadač. Jasno je da moraju naći dostojnu zamjenu, a njihova najveća želja je Edin Džeko koji je dokazao u Romi da mu igranje u Italiji itekako leži.

Klub s Meazze ima u svojim redovima Lautara Martineza koji je ljetos pojačao klub, ali je jasno da je mladom argentinskom napadaču potrebno još dosta iskustva i adaptacije na fudbal u Italiji. Zbog toga “La Gazzetta dello Sport” prenosi da je Inter odlučio da dovede u ekipu iskusnog fudbalera koji će pokazati pravi put Lautaru. Oni su se odlučili za Džeku i nadaju se da neće imati problema u pregovorima s Romom.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh