Fudbal

Engleski klubovi žele Bičakčića

Hoffenheim na sve načine želi zadržati Ermina Bičakčića. Ove sezone Bičakčić je standardan u redovima tima Juliana Nagelsmanna.

Ermin Bičakčić - Haber.ba

Zbog borbenosti, požrtvovanosti i nesebičnog podređivanja timu, postao je omiljen među navijačima, koji su nedavno parolom javno izrazili želju da bh. stoper ostane i u budućnosti dio Hoffenheima.

– Četiri godine borbenog duha za Hoffenheim. Produžiti ugovor s Erminom, pisalo je na paroli koju su Hoffenheimovi tifozi okačili na meču s Mainzom.

Kako Bičakčiću ugovor važi do ljeta 2020, reagovali su u Hoffenheimu i ponudili mu produženje saradnje, po znatno boljim uslovima, ali njegova budućnost u ovom klubu je i dalje pod upitnikom s obzirom da je interesovanje pokazalo još nekoliko klubova.

Ponajviše se to misli na one iz Engleske, s kojima se povezuje već prethodna dva prijelazna roka, a od ranije ga u svom notesu imaju West Ham, Leicester i Southampton. Također, u igri su pojedini turski klubovi, kao i oni njemački.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh