Fudbal

Bivši napadač Engleske zatekao ženu s ljubavnikom u kući: Završio je u pritvoru

DARREN BENT, nekadašnji engleski reprezentativac, završio je u pritvoru nakon sukoba sa suprugom.

No image - Haber.ba

Bent je dobio anonimni poziv da se njegova supruga s izvjesnim muškarcem nalazi u kući. Odmah je otišao tamo i zatekao muškarčev automobil ispred. Nije ih prekidao, pričekao je da suprugin ljubavnik ode, a onda upao u kuću i u žestoku raspravu s njom, piše “Index“.

Tijekom svađe bivšeg nogometaša Benta i modela Kirsty MacLaren poderano je nogometaševo skupocjeno dizajnersko odijelo. Uništen je i zaručnički prsten vrijedan više od pola milijuna funti. Pozvana je policija pa je nogometaš uhićen i ubrzo pušten.

Darren i Kirsty u braku su od 2013. godine, ali brak im je u velikoj krizi od 2018. godine kada su počele međusobne optužbe za varanje. Kirsty se za Valentinovo čak sukobila s 25-godišnjom Paige Harrison, ženom s kojom se Bent navodno viđao.

Bent je u karijeri igrao za niz klubova, promijenio ih je devet na Otoku. Nastupao je za Ipswich Town, Charlton Athletic, Tottenham, Sunderland, Aston Villu, a za Englesku je igrao 13 puta i zabio četiri gola.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh