Fudbal

Još jedan italijanski velikan pokazao interesovanje za Krunića

Inter u narednoj sezoni konačno želi prekinuti dominaciju Juventusa u Seriji A, pa novi sportski direktor Giuseppe Marrtta već uveliko traži pojačanja za tim.

Rade Krunić - Twitter

Bosanskohercegovački napadač Edin Džeko visoko kotira na listi želja, a sada su Nerazzurri zainteresovani i za njegovog saigrača iz reprezentacije Radeta Krunića.

Krunić je ove sezone u dresu Empolija postigao pet golova uz isto toliko asistencija, a skauti Intera su ga pratili na nekoliko prethodnih utakmica. Oni su bili zadovoljni viđenim, a jedino što bi ih moglo odbiti je činjenica da Empoli za svog člana traži između 18 i 20 miliona eura. Ipak, ukoliko Borja Valero i Vecino napuste Inter, oni će se najverovatnije okrenuti upravo Kruniću, pa ih ni velika cijena neće spriječiti da dovedu bh. reprezentativca u svoje redove. Podsjetimo, Krunić je ranije bio na listi želja Napolija, Rome i Genoe.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh