Fudbal

Navijači West Hama uzbuđeni zbog priča o Džekinom dolasku

“Sky Sport” je objavio informaciju da je Edin Džeko ponuđen West Hamu.

Edin Džeko - Twitter

Njegov ugovor sa Romom važi do ljeta naredne godine i o njegovoj sudbini se posljednjih sedmica sve više špekuliše. Nije tajna da su u igri brojni klubovi iz različitih zemalja, a eminentni “Sky” iz izvora bliskih West Hamu saznaje kako nije isključeno da Džeko karijeru nastavi među Čekićarima.

Glavni zagovornik Džekinog dolaska je trener Manuel Pellegrini, koji je sa bh. kapitenom već imao priliku sarađivati. Pod vodstvom čileanskog stratega Džeko je za Manchester City odigrao 80 utakmica i postigao 32 pogotka.

Da bi bio pojačanje za West Ham uvjereni su i navijači, čiji su postovi na Twitteru sve učestaliji.

Zamjena za Andyja Carrolla? Bilo bi ludo odbaciti ga. Jeste u godinama, ali…“; “On je bolji od svega što trenutno imamo“; “Dovedite ga“; “Sam je ove sezone postigao 19 pogodaka, donio bi dodatni kvalitet“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh