Fudbal

Uspješan oporavak nakon treće operacije: Prosinečki početkom naredne sedmice napušta bolnicu

Selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Robert Prosinečki se uspješno oporavlja od treće operacije debelog crijeva koja je ovaj put obavljena u Zagrebu.

Robert Prosinečki - Facebook

Izvor iz zagrebačke bolnice, gdje je Prosinečki izvršio operaciju, je za Avaz potvrdio tu informaciju:

“Sve je proteklo uredu i ide po planu. Postoperativni oporavak protječe dobro, tako da će Robert Prosinečki, prema prvim prognozama, već početkom naredne sedmice napustiti bolnicu”, potom je nastavio:

“Operacija je, kako je to prvobitno bilo i najavljeno, trebala biti obavljena prije desetak dana, ali je prolongirana zbog objektivnih okolnosti”.

Prosinečki je dugo razmišljao i na kraju se odlučio za operaciju u Zagrebu, na klinici gdje je u nekoliko navrata i išao na kontrolu po povratku iz Sarajeva, poslije prva dva zahvata u KCUS-u, piše “SCsport“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh