Fudbal

Zagonetni Salihamidžić najavio dolazak Romine zvijezde

Sportski direktor Bayern Minhena Hasan Salihamidžić izjavio je da će njegov klub vidjeti da li će tokom ljeta potpisati tinejdžera iz Rome Nicola Zaniola.

Hasan Salihamidžić - Haber.ba

On se spominjao kao jedna od glavnih opcija za Bayern na kraju sezone, mada je i dalje sve u domenu glasina. Roma je jeftino platila Zaniola iz Intera prošlog ljeta kada je pustila u suprotnom pravcu Radju Nainggolana, a sada može da zaradi i do 50 miliona eura.

– Ima mnogo igrača koji nam se sviđaju, ali čekamo kraj sezone, rekao je Salihamidžić, a na pitanje o Zaniolu je odgovorio "vidjet ćemo".

Braco ne želi da odbije mogućnost kupovine Zaniola, kojeg također žele i neki drugi evropski velikani i teško da će ga Roma zadržati u svojim redovima.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh