Fudbal

Kraj sezone za Elvira Koljića

Nakon dobrih igara u Craiovi Robert Prosinečki pozvao je Elvira Koljića za prve mečeve kvalifikacija za Evropsko prvenstvo protiv Armenije i Grčke.

Elvir Koljić - PR/Haber.ba

Napadač je zaigrao protiv Armenije na Grbavici, na terenu je proveo nekoliko minuta, ali se povrijedio i morao je izaći iz igre. Doživio je ropturu bedrenog mišića dužine centimetar. Posljednjih sedmica napravio je niz pregleda, ljekari su ga na sve načine pokušali oporaviti, međutim sve je bilo bezuspješno.

Prema pisanju rumunskog lista Fanatik nakon posljednjih pregleda obavljenih u Bukureštu sezona za Koljića je završena. Da je Koljićeva povreda ozbiljna potvrdio je i trener Denis Murga nakon poraza od Viitorula(2:1). – Koljić je povrijeđen. Ne znam da li ćemo ga gledati više ove sezone, rekao je italijanski stručnjak. Inače, Koljić je na 19 ligaških mečeva u dresu Craiove zabio čak 13 golova. Dodao je još dva u Kupu Rumunije te osam u Premijer ligi dok je nastupao za Krupu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh