Fudbal

Kolašinac: Neka pišu šta žele, ne idem iz Arsenala

Arsenal se tokom ljeta želi pojačati na poziciji lijevog beka na kojoj igra i Sead Kolašinac.

Sead Kolašinac - Sport1.oslobodjenje.ba

Čelnici Arsenala imaju nekoliko želja, a pri vrhu su Kieran Tierney i Nicolas Tagliafico. Mnogi smatraju da bi nakon toga Kolašinac napustiti Arsenal, međutim bh. reprezentativac je odbacio tu mogućnost. Svjestan je da su špekulacije sastavni dio posla te da igranje za Arsenal sa sobom donosi i te priče.

– Mislim da ćete uvijek imati ta nagađanja. To se događa u klubu kao što je ovaj. U ovom trenutku samo gledam na nas kao tim i želim da završimo što pozitivnije i želim biti dio toga. Šta će se događati na ljeto, ne znam, ali sam sretan u Arsenalu. Stvarno mi je drago što igram za ovakav klub, dodao je Kolašinac.

Početkom sezone imao je problema sa povredom, ali se vratio i ponovo postao standardni član prvog tima.

– Osjećam se dobro. Na početku sezone sam bio povrijeđen i bilo je teško vratiti se kad imate takvu vrstu povrede. Ali sada sam na 100 posto, sretan sam što mogu pomoći svom timu i upisati nekoliko asistencija, zaključio je Kolašinac.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh