Fudbal

Zinedine Zidane: “Možete učiniti šta želite, ali ne možete zamijeniti Ronalda”

Realov trener Zinedine Zidane smatra kako madridskoj ekipi i dalje nedostaje najbolji klupski strijelac svih vremena Cristiano Ronaldo, ali i potvrdio kako će biti promjena u narednoj sezoni.

Zinedine Zidane - Guim.co.uk

Možete učiniti šta želite, ali ne možete zamijeniti Kristijana. Otišao je, ali možemo dovesti druge igrače koji neće učiniti ono što je Cristiano učinio. To je život“, rekao je Zidane za Marcu uoči gostovanja Leganesu.

Zidane je takođe otkrio kako se mnogi igrači mogu prodati na ljeto.

Imamo mnogo igrača koji se mogu prodati jer su stvarno dobri. Mnogi klubovi žele veliki broj Realovih igrača, to nije ništa novo. Isko je važan igrač i ja ga volim. Vidjet ćemo šta će se dogoditi sljedeće godine“, dodao je Zidane.

Podsjetimo, Ronaldo je prošlog ljeta šokantno napustio Real nakon što je proveo devet sezona u klubu. Portugalac je prešao u Juventus nakon što je postigao 450 golova za Real i postao najveći strijelac u klupskoj historiji, prenose “Nezavisne“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh