Fudbal

Filipović napušta Zrinjski

Član aktuelnog bh. prvaka Zrinjskog Miloš Filipović na ljeto će gotovo sigurno napustiti redove Plemića. Filipović će karijeru nastaviti u Grčkoj, tačnije timu Larise, trenutno desetoplasiranom u Super ligi.

No image - Haber.ba

Filipović je navodno već potpisao predugovor sa grčkim klubom i na ljeto se priključiti novim saigračima. Ugovor sa Zrinjskim vrijedi mu do ljeta, pa će i posao prilikom transfera biti mnogo lakši.

Ovaj 28-godišnjak ove sezone upisao je za Zrinjski 26 nastupa u svim takmičenja uz pet pogodaka, te dodao četiri asistencije. U Mostar je stigao u julu 2015. godine iz Drine Zvornik, a prethodno je nastupao za Voždovac, BSK Borca, Timok Zaječar, OFK Beograd, Kolubaru… U sezoni 2017/18 ponio je epitet najboljeg strijelca Premijer lige sa 16 postignutih pogodaka.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh