Fudbal

Begović ponovo gubi mjesto na golu?

Blog navijača Bornemoutha jučer je objavio tekst o golmanima Bournemoutha, nezadovoljni izdanjima i Asmira Begovića i Arthura Boruca u posljednje vrijeme.

Asmir Begović - Twitter

Nakon što je poljski golman katastrofalno reagovao na posljednjim utakmicama na golu Trešnjica, njegovim “stopama“ nastavio je i Begović, koji prošlog vikenda nije imao svoj dan.

Navijači koji uređuju blog pretpostavljaju da bi i u narednom kolu Boruc mogao na gol. Begović će sve su prilike na kraju sezone napustiti današnji klub. Dosad se kao mušterija najčešće spominjao Crystal Palace.

Asmir je jedan od najskupljih igrača Bournemoutha. Howe je nedavno donio odluku da nakon dugo vremena promijeni golmana, ali je nakon mjesec Begovića vratio na gol.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh