Fudbal

Begoviću najslabija ocjena otkad brani u Premiershipu

Asmir Begović je poslije višesedmične pauze branio na dva uzastopna meča Premiershipa. Sluteći po njegovim nastupima iskusni golman se nalazi u dobroj formi. Bournemouth je za vikend igrao protiv Burnleya. Na Vitality stadionu je upisan poraz rezultatom 1:3, a Begović snosi odgovornost za prva dva gola gostiju.

Asmir Begović - Haber.ba

Poslije utakmice menadžer trešnjica Eddie Howe je stao u odbranu našeg golmana, međutim portal Who Scored nije imao razumjevanja za kikseve rođenog Trebinjca.

Uvijek sam podržavao svoje golmane, mislim da imamo dva odlična golmana. Greške se dešavaju, to je dio igre na svakom dijelu terenu, pravili smo brojne greške na dijelovima gdje to nismo očekivao. Uvijek sam podržavao svoje igrače i znam njihove kvalitete“, rekao je mladi stručnjak.

Who Scored je Begovićev nastup protiv Burnleya dobio ocjenu 3.88. Ovom 31-godišnjaku je to najniža ocjena ove sezone uz napomenu da je napravio dvije greške koje su vodile do golova te da nije upisao niti jednu odbranu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh