Fudbal

Skrivao da mu je Ronaldinho otac kako bi potpisao ugovor s brazilskim velikanom

ČAROBNJAK Ronaldinho jedan je od najboljih i najomiljenijih igrača svih vremena i zbog njegove lepršave igre mnogi su se zaljubili u Barcelonu i nogomet.

Ronaldinho-sin-Screenshot

Teško je vjerovati da će nogomet ponovno gledati takvog genijalca, no legendarni Brazilac ima svog nasljednika, 14-godišnjeg sina Joaa Mendesa, piše “Index.hr“.

On je potpisao na pet godina s brazilskim velikanom Cruzeirom. Dječak je na prvim treninzima skrivao da mu je Ronaldinho otac kako bi se nametnuo isključivo svojim vještinama.

“Danas smo potpisali ugovor s Joaom Mendesom, koji ima puno potencijala i zanimljive karakteristike i za kojeg vjerujem da će uskoro početi raditi s našim profesionalnim timom”, rekao je direktor kluba Amarildo Ribeiro pa dodao:

“On je visok igrač s visokim nivoom tehničke kvalitete. Igrač je koji može igrati u šesnaestercu i kao drugi napadač. Za svoju visinu je jako brz i ima jako dobru završnicu”, dodao je.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh