Fudbal

Howe objasnio zašto je vratio na gol Begovića

Nakon nekoliko mjeseci pauze, Asmir Begović se vratio na gol Bournemoutha. Bh. golman je iskoristio lošu formu Arthura Boruca i nadamo se da je ponovo osiguirao svoje mjesto među stativama.

Asmir Begović - Haber.ba

Novinare na Otoku nakon subotnje utakmice u kojoj su Trešnjice poražene od Leicestera interesovalo je zašto je Eddie Howe ponovo mijenjao među stativama, a on je imao spreman odgovor.

– Uvijek sam govorio da imam dva prva golmana. Asmir je trenirao dobro i zaslužio je da brani. Imam dva veoma dobra golmana i obojica su iskusni. Ne sumnjam da će uraditi dobar posao za ekipu, kazao je.
Rekao je i da je razgovarao sa Arturom Borucem koji je branio umjesto Begovića.

– Uvijek je teško jer volim i poštujem svakog člana ekipe. Teško je ne izabrati nekog, ali uvijek trebam napraviti pravu odluku, smatra Howe.
Inače, Begovićev povratak na gol nije prošao baš najbolje jer su Lisice slavile s 2:0.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh