Fudbal

Brend Nike X: Michael Jordan lansira svoje prve fudbalske kopačke

Air Jordan patike imaju veliki broj ljubitelja, baš kao što mnogi vole lijepe nogometne kopačke. Iako izgleda kao prvoaprilska šala, upravo će Air Jordan uskoro pustiti u prodaju svoje prve kopačke.

AIR Jordan-kopacke-Screenshot-Twitter

Air Jordan brend je dobio ime po najpoznatijem košarkašu u historiji sporta i najrasprostranjeniji je naravno u košarci, piše “Klix.ba“.

Međutim, ranije ove sezone brend je počeo sarađivati s francuskim prvakom PSG-om i kreirao im je treći dres za Ligu prvaka.

Ideja u kojoj Jordan donosi na tržište nogometne kopačke je zbog toga svima interesantna.

Hodajući ulicama u čitavom svijetu može se primijetiti kako veliki broj ljudi nosi Air Jordan patike i van sportskih aktivnosti, ali nije baš sigurno koliko će se njihove kopačke nosati čak i na malonogometnim terenima ili na utakmicama nižih liga.

Ove kopačke će uskoro biti u prodaji za javnost, a njihov originalni dizajn, u saradnji s Neymarom, već je ugledao svjetlost dana i, priznat će mnogi, izgleda znatno bolje.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh