Fudbal

Fejzić junak Braunschweiga: Klub će spasiti ispadanja

Njemački mediji analizirali su dosadašnji učinak igrača u trećem rangu ove zemlje. Kad je riječ o golmani,a izdvaja se nekoliko imena, a najbolji je u dosadašnjem dijelu Jasmin Fejzić.

Jasmin Fejzic - Twitter

Golman Braunschweiga prema statistici je najbolji u trećoj ligi i dao je ogroman doprinos za bijeg njegovog kluba sa samog dna tabele.

– Vratio se kako bi klub spasio u naizgled bezizlaznoj situciji, kada se ispadanje u Regional ligu činilo neminovnim. Ima impresivnu ulogu. Neprikosnoveni je vođa na terenu i čovjek koji je dao najviše za bijeg iznad crte, navodi portal “Sports.bwin.com“.

Osim Fejzića istaknuti su i Brool iz Groassspacha i Korber i Osnabrucka. Fejzić je posljednji put u bh. reprezentaciju pozivan prije pet godina.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh