Fudbal

Pjanić i Višća demoliraju Grke na Bilinom polju

U okviru 2. kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020. godine nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine od 20:45 sati Zenici na Bilinom polju igra protiv selekcije Grčke.

faktor

15′ Pjanić postiže maestralan gol iz slobodnjaka za vodstvo naše selekcije 2:0.

14′ Slobodan udarac za BiH. Korbelis je dobio javnu opomenu.

11′ Meaestralne poteze gledamo na Bilinom polju. BiH potpuno dominira.

9′ “Zmajevi” poveli protiv Grčke. Strijelac je bio Edin Višća.

7′ Sokratis je rukom zaustavio loptu dok je u prodoru bio Džeko, ali proći će bez žutog kartona.

5′ Duljević je bio u prodoru, ali bježi mu lopta u gol-aut.

4′ Čini se da će naši “Zmajevi” voditi glavnu riječ na terenu. Za sada imamo posjed lopte.

2′ Navijači BiH odmah su dali podršku teško povrijeđenom bh. košarkašu Jusufu Nurkiću.

1′ Počela je utakmica na Bilinom polju. Sretno “Zmajevi”!

Robert Prosinečki i Angelos Anastasiadis su odredili sastave za ovu utakmicu. Startnih 11 “Zmajeva” izgleda baš onako kako je popularni Žuti sinoć i najavio.

Utakmicu za BiH počinju: Šehić, Bičakčić, Šunjić, Zukanović, Kolašinac, Cimirot, Bešić, Pjanić, Višća, Duljević i Džeko.

Angelos Anastasiadis se odlučio za sljedećih 11: Vlahodimos, Bakakis, Siovas, Bohalakis, Zeck, Fortunis, Donis, Papastatopulos, Korbelis, Samaris, Kotris, prenosi “Avaz“.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh