Fudbal

Šehić: “Utakmica protiv Grčke možda je i najvažnija u ovim kvalifikacijama”

Ibrahim Šehić nije imao mnogo posla protiv Armenije (dva šuta u okvir gola), no svakako je doprinio trijumfu Zmajeva (2:1) s nekoliko sigurnih intervencija nakon prekida i ubačaja.

Ibrahim Šehić - Twitter

Golman reprezentacije BiH ne krije želi bodove i iz narednog meča:

“Dobro smo otvorili utakmicu i kontrolisali smo igru svih devedeset minuta. U drugom poluvremenu smo se malo opustili i tu se pokazalo da protivnik nije lagan i da može da nam stvori probleme. Bitno je da smo pobijedili. Sada ćemo da se spremamo za Grčku. To nam je možda i najvažnija utakmica u kvalifikacijama. Želimo šest bodova iz ove dvije utakmice”, piše “SCsport“.

Malo je nedostajalo da odbrani penal Mkhtaryanu u sudijskoj nadoknadi, s obzirom da je “pročitao” stranu.

“Da je bolje pucao, mislim da bih odbranio. Ovako je lošije šutirao i ona je otišla ispod mene. Mislim da će se to vratiti u nekom važnijem trenutku”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh