Fudbal

Navijači Bosne i Hercegovine raspoloženi pred početak utakmice

Navijači Bosne i Hercegovine poprilično su raspoloženi pred početak utakmice protiv Armenije na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Navijači BiH - Sport1.ba

Svi se nadaju da će Zmajevi ostvariti prvi trijumf na startu kvalifikacija.

U priloženoj foto galeriji pogledajte kako izgleda djelić atmosfere pred utakmicu.

Selektor Robert Prosinečki u ovom duelu ne može računati na Elvisa Sarića, a pošteđen je i Sead Kolašinac, kako bi bio spreman za Grčku.

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras počinje nastup u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo koje se 2020 godine održava u 12 država u 12 različitih evropskih gradova.

Na Grbavici gostuje selekcija Armenije, koju je Bosna i Hercegovina u dosadašnja dva međusobna duela dva puta i pobijedila.

Selektor Robert Prosinečki u ovom duelu ne može računati na Elvisa Sarića, a pošteđen je i Sead Kolašinac, kako bi bio spreman za Grčku.

Popularni “Žuti” je napravio i nekoliko promjena u odnosu na ekipu koja je uglavnom igrala Ligu nacija.

Na klupi je ostao Toni Šunjić, a na njegovoj poziciji zaigrat će Ermin Bičakčić.

Izostanak Elvisa Sarića nadoknadit će Rade Krunić, dok je ovoga puta na klupu preselio i Haris Duljević, čiju mjesto će pokrivati Goran Zakarić.

Sastav BiH: Šehić, Todorović, Bičakčić, Zukanović, Ćivić, Bešić, Pjanić, Krunić, Zakarić, Višća i Džeko.

Dodajmo i da kapiten Zmajeva Edin Džeko večeras igra jubilarnu stotu utakmica za nacionalni tim.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh