Fudbal

Zukanović najavio pohod na bodove

Ervin Zukanović je standardan u dresu A selekcije BiH u mandatu Roberta Prosinečkog. Član Genoe smatra da su njegovi saigrači i on motivisani pred početak kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Utakmica BiH - Bugarska - SCsport.ba

– Raspoloženi smo svi, lijepo je biti dio ovog tima. Imali smo nešto teže trening nakon kiše, ali pripremamo se dobro za utakmicu. Protiv Armenije očekujemo pobjedu, međutim najvažnije je da svi budemo skocentrisati, jer nema laganog protivnika. Motivisani smo i ako otvorimo pobjedom kvalifikacije, otvaraju nam se druga vrata, rekao je Zukanović.

Od prilike sve zna o Armencima i Grcima.

– Sa novim selektorom smo ušli u kvalifikacije motivisani. Nismo nikada igrali na Euru, ali ako ovako budemo radili, mislim da imamo šanse da se plasiramo. Ipak, najbitnije je da kvalifikacije počnemo trijumfom. Otprilike sve znamo o protivnicma. Naravno da će nam i Kolašinac pomoći u pitanju Mkhitaryana, koji je glavni igrač Armenije. Što se tiče pritiska, ja ga ne osjećam. Dovoljno sam iskusan sa tim stvarima. Želim da pomognem reprezentaciji, dodao je bh. fudbaler.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh