Fudbal

Oglasio se Asmir Begović: “Nisam ja bitan, zna se šta je bitno”

Asmir Begović, golman engleskog Bornemoutha nije se našao na posljednjem spisku selektora reprzentacije Bosne i Hercegovine – Roberta Prosinečkog za utakmice sa Armenijom i Grčkom.

No image - Haber.ba

Begović se javio za “BHRT“, a dotaknuo se i spiska selektora Prosinečkog. Kao i uvijek u svojoj karijeri, Begović je i ovog puta pokazao da je veliki profesionalac.

To je bila odluka izbornika Prosinečkog, ja tu nisam bitan, bitno je da ekipa osvoji šest bodova u naredne dvije utakmice“, rekao je Begović.

Rekao je i da Armenija i Grčka nisu protivnici koje treba podcijeniti.

Znamo Grčku dobro, u zadnjih par godina smo puno odigrali s njima, ali nadam se u kvalitetu reprezentacije i ekipe i ne vidim razlog zašto naša momčad ne može osvojiti šest bodova“, istaknuo je Begović.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh