Fudbal

Poznat sastav Zmajeva za Armeniju?

Dva dana preostala su do prve utakmice Euro 2020 kvalifikacija koje će Zmajevi otvoriti protiv Armenije na Grbavici u subotu navečer.

Zmajevi

Za sada najvažniji podatak za ovu utakmicu je da na njoj zbog povreda neće igrati Sead Kolašinac i Elvis Sarić. Sarić neće igrati ni protiv Grčke, a u reprezentaciji se nadaju kako će do narednog utorka i utakmice u Zenici osposobiti Kolašinca.

Na povredu se žalio i Miralem Pjanić, ali će biti spreman za subotu. Kolašinca bi lijevo trebao zamijeniti već isprobani Eldar Ćivić, dok će alternativu Sariću Prosinečki tražiti u Gojaku, Cimirotu ili Kruniću.
Mogući sastav: Šehić, Todorović, Šunjić, Zukanović, Ćivić, Gojak, Pjanić, Bešić, Zakarić, Višća i Džeko.

Ako je vjerovati neslužbenim informacijama, na klupu će preseliti Duljević, a pomalo iznenađuje i izostanak Ermina Bičakčića koji igra u životnoj formi u Hoffenheimu. I Todorović i Ćivić u proljetnom dijelu sezone u svojim klubovima gotovo da nisu ni igrali.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh