Fudbal

Pjanić na ljeto pravi transfer karijere?

Inostrani mediji prenose kako bi Miralem Pjanić ovog ljeta mogao napustiti Juvents nakon tri godine provedene u klubu.

Miralem Pjanić - Juventus.com

Marca danas donosi listu želja Real Madrida na svakoj poziciji za predstojeće ljeto te poručuje kako će Madriđani vjerovatno dovesti dva vezna fudbalera.

Jedan od njih bi trebao igrati više u defanzivi, a drugi više u ofanzivi. U konkurenciji su Sergej Milinković-Savić, Thiago Alcantara i Miralem Pjanić, a Pogba je jedan od onih koji su više želja nego mogućnost. Također, treba reći i to da se još uvijek ne zna šta će biti sa Mateom Kovačićem koji je trenutno na posudbi u Chelseaju. Osim toga, treba dodati da su u ofanzivnom dijelu veznog reda želje Nicolo Zaniolo iz Rome, Christian Ericsen iz Tottenhama i Eden Hazard iz Chelseaja. 

Italijanski i španski mediji su i ranije selili Pjanića u redove Real Madrida, a osim Kraljeva pominjala se Barcelona i Manchester City.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh