Fudbal

Mladi Zmajevi krenuli u još jedan ciklus, grupa nikad teža

Mlada nogometna reprezentacija BiH jučer se u poslijepodnevnim satima okupila u Trening centru N/FSBiH u Zenici.

Kadetska fudbalska reprezentacija BiH - Haber.ba

Izabranici Vinka Marinovića do nedjelje će boraviti u Zenici, gdje će se pripremati za prvu utakmicu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Na Grbavici 26.marta na otvaranju ciklusa dočekuju Moldaviju u meču na kojem se očekuje sigurna pobjeda za početak.

Ova reprezentacija u prošlim kvalifikacijama pobrala je sve simpatije odnosom i igrama, a kao nagrada igrači poput Gojaka, Todorovića, Čivića, pa i Demirovića danas su u A reprezentaciji. Treba istaći da mlada selekcija u žrijebu nije imala sreće jer je dobila veoma kvalitetne protivnike. Bh. tim se nalazi u Grupi 9, a u kvalifikacijama za odlazak na EP će igrati protiv Njemačke, Belgije, Velsa i Moldavije. Selektor je prošlog ponedjeljka objavio sastav na kojem manje-više nije bilo nekih iznenađenja. Kostur tima je već tokom prethodnih kvalifikacija stvoren, pa stoga na spisku i nije bilo većih iznenađenja.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh