Fudbal

Grčki selektor pred Zenicu: “Na svim utakmicama na pobjedu!”

Grčki selektor Angelos Anastasiadis je govorio o početku kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020. godine. Grčka će u kvalifikacijama za EP biti jedan od glavnih konkurenata bh. selekciji, a prvi duel ovih ekipa bit će odigran u Zenici 26. marta.

Angelos Anastasiadis - Haber.ba

Kroz ovu filozofiju stvaramo tim. Nadam se i vjerujem da ćemo uspjeti. Vjerujem djeci. Mi ćemo dati sve od sebe, kazao je Anastasiadis.

Na pitanje novinara da li bio zadovoljan s četiri boda iz naredna dva meča u kojima Grčka igra protiv Lihtenštajna i BiH, selektor Anastasiadis je odgovorio:

Nemojte mi tražiti da vam kažem nešto tako. Nema utakmice u kojoj ćemo ići samo da ne izgubimo. Idemo na pobjedu u svakoj utakmici. Imam povjerenje u ove igrače, dodao je.

Grčki selektor nada se punom stadionu u Atini kada budu važne utakmice protiv Italije, BiH…

Kada sam bio u Panathinaikosu, sanjao sam o punom Olimpijskom stadionu u mečevima Lige prvaka. Nadam se i vjerujem da će tribine biti pune gdje god budemo igrali i protiv bilo koga, zaključio je grčki selektor.

Grčka je, podsjećamo, u grupi s Italijom, BiH, Armenijom, Lihtenštajnom i Kiprom.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh