Fudbal

Reakcija golmana Betisa nakon Messijeve magije postala hit na internetu

Lionel Messi imao je još jednu magičnu noć, a njegova žrtva je sinoć bio Real Betis koji je na svom terenu poražen od Barcelone rezultatom 4:1.

Golman Betisa - Twitter

Fudbalski svijet brujo o hat-tricku Argentinca, a posebno o njegovom trećem golu kada je maestralnim lob udarcem matirao golmana Betisa Paua Lopeza.

Messijev lob izazvao je oduševljenje i Betisovih navijača koji su, svjesni da svjedoče jednom od najboljih fudbalera svih vremena odlučili ustati, aplaudirati Argentincu i skandirati njegovo ime.

Na Messijevu magiju nije ostao imun ni sam golman Betisa čija reakcija nakon gola Argentinca dovoljno govori.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh